Spredning og samling
Jeg mødte nogle kære venner ovre i vores lokale indkøbscenter her til frokost, og da de spurgte mig, hvordan det går, grinede kvinden samtidig og sagde: “… jeg har godt nok haft svært ved at følge med i, hvad der sker for tiden – du er noget ude omkring.”

Og det reflekterede jeg lidt over, og hun har fuldstændig ret. Det har været et hektisk år for mig siden december, hvor jeg startede på de forskellige spirituelle uddannelser, jeg har taget. Men jeg noterer mig også, at min forretning er stabil – som i fuldstændig stabil! Flowet af kunder, der kommer og går, passer perfekt til mit ståsted hele tiden. Det er virkelig noget, jeg har forstået at manifestere og stabilisere nærmest til perfektion. Og det gør mig super glad at mærke ind i.

Så samtidig med at der er spredning, har der altså også været meget samling i mine aktiviteter.

Manifesting Blueprint
En del af spredningen har handlet om mine uddannelser, og mit forsøg på at finde ud af, hvad jeg skal bruge dem til – udover selvfølgelig at implementere dem i mit daglige arbejde.
En anden del af spredningen har handlet om, at jeg er klar til at udvide min forretning med endnu flere workshops og gruppeundervisning.

Og det er så her, jeg kan sige tillykke til mig selv. Jeg har simpelthen manifesteret det lokale, jeg har drømt om i noget tid. Jeg har helt bevidst trænet og brugt  min energi sammen med mit Manifesting Blueprint. Og jeg kan uden tøven sige, at jeg var helt oppe og køre forleden, da jeg blev ringet op, og jeg kunne slet ikke tørre grinet af i flere dage. Jeg gik bare rundt grinende og sagde: “Det virker!”

Nu kan det være, at du tænker, om jeg slet ikke tror på mine egne værktøjer. Det gør jeg. Men det er første gang, at jeg har manifesteret så bevidst, og at opdage hvor let og sjov den proces var, gjorde mig altså helt høj. Holy moly!

Jeg får nøglerne til lokalet i næste uge, og jeg har allerede de første kunder på plads. Og mine planlagte workshops bliver nu også flyttet derind. For det gode ved det her lokale er, at der både er et terapirum OG et undervisningslokale, der er både rummeligt, lyst og lækkert. Så fremover skal jeg ikke holde styr på to lokaliteter – og det glæder jeg mig helt vildt til.

Storhed
En af de følelser jeg havde i spil, da jeg skulle arbejde med manifestationen, var storhed. Jeg kunne virkelig mærke, at det ville være at træde yderligere ind i min egen storhed at manifestere sådan et lokale, hvor jeg bestemmer det hele – ALT! – hvor jeg samtidig har rum til at kunne lave større arrangementer. Jeg skal ikke leje mig ind. Jeg bestemmer helt selv, om jeg vil lave et, to eller ti arrangementer om måneden, eller om der er måneder, jeg ikke vil lave nogen. Det er så dejligt, for så kan jeg også helt spontant lave noget, når jeg får lyst, og ikke når det passer i en eller anden andens kalender. Og samtidig slipper jeg for al den adminstration og det arbejde, der er forbundet med at skulle leje sig ind.

I forhold til mit blueprint passer det perfekt med min trang til unikhed. For jeg føler mig faktisk en smule unik, når jeg vælger at gøre tingene på den her måde. Og det passer også perfekt med min vedholdenhed, idet jeg ikke skal ud og lede efter lokaler, hver gang jeg vil lave et større arrangement – jeg har lokalet hele tiden.

Jeg kan virkelig anbefale, at du leger med dit eget blueprint, hvis du synes, det kunne være sjovt at nørde lidt med dig selv og dine egne mekanismer.