…eller sådan føler jeg mig lige nu!
Jeg undrer mig endnu en gang over, at der kan blive ved at være dybder og hjørner inde i mig selv, som er klar til udforskning og udvikling. Men sådan er det – heldigvis. For tænk nu, hvis det stoppede? Tænk, hvis jeg sad tilbage med følelsen af, at nu kunne jeg ikke udvikle mig mere? Det ville jo være katastrofalt for både min skaberkraft som menneske, og så i øvrigt også for det fag, jeg har valgt at arbejde med og tjene til livets opretholdelse på…

Nå, men jeg er altså i gang med at varme op til de næste 2 år af mit liv. Og det tegner til at blive en spændende affære, skal jeg hilse og sige. Jeg er langt om længe landet i mit lokale, og nu vrimler det med ideer og opdateringer på alle planer i forhold til min forretning og det, jeg skal bruge lokalet til.

Hvad er din vibrationsfrekvens?
Med spørgsmålet mener jeg:
“Har du en tidsfrekvens for, hvornår der skal ske betydelige vibrationsløft – eller energiløft – i dit liv?”
Det har jeg. Og min frekvens er hvert andet år!

Siden jeg var ganske ung, har det været sådan. Et af mine foretrukne vibrationsløft som ung var at skifte kæreste. Det var så grelt, at da min nuværende mand blev præsenteret for min mor, sagde hun til ham, at han nok ikke skulle have for høje tanker om sig selv, for han var nok skiftet ud om et par år! Sådan! Velkommen i familien! Det har hun så måttet høre for i 24 år nu.

Men det er et faktum, at jeg går efter det her ret høje energiløft ca. hvert andet år. Jeg bliver simpelthen rastløs og keder mig voldsomt i mit liv, når det er tid. Og som årene er gået, er jeg selv blevet ok til at spotte, at nu er det tid. Og hvis jeg ikke spotter det, så er min søster pisse god til lige at sende min opmærksomhed derhen. Hun opdager det, når jeg sender hende mails, hvor der 100 gange med store, fede bogstaver står: JEG KEDER MIG!!! Det er sådan set et meget godt tegn på, at nu er det tid.

Hvordan er impulsen?
Hvis jeg kigger på min sjæls blueprint, så er jeg en type, der søger at løfte min energi ved at ændre noget i det ydre. Og det giver jo meget god mening i forhold til at sende kæresten bort og hente en ny ind. Da jeg hookede op med min nuværende mand, var det løb kørt. Hvad kan man så gøre? Tjaaa, man kan skifte bolig. Man kan skifte job. Man kan flytte til udlandet. Man kan få børn. Der er faktisk ret meget, man kan gøre, hvis man søger uden for sig selv. Så det har jeg gjort igennem årene.

Men nu er jeg et sted, hvor jeg er ved at løbe lidt tør for ideer. Jeg vil ikke skifte mand. Jeg vil ikke have flere børn. Jeg vil ikke flytte. Jeg vil ikke skifte job. Jeg vil heller ikke skifte mine venner ud. Så jeg har været lidt på Herrens mark denne gang. MEN…. så var det jo godt, at jeg kunne finde mig et nyt lokale, så jeg kan udvikle i min forretning i stedet. Så det har jeg gjort.

Jeg ved i øvrigt godt, hvordan man finder ud af sin frekvens – det kan man nemlig gøre terapeutisk. Man kan også bare mærke efter og kigge lidt tilbage i sit liv. Det er nok både hurtigere og billigere. Men hvis man gør det terapeutisk, kan man være heldig at få en forklaring med. Hvis man skulle have lyst til det, altså…

Hvad har jeg så gjort?
Hehe… jeg har gjort flere ting 🙂
Jeg har lavet en workshop om Manifestation, hvilket du måske allerede ved.
Og så har jeg lavet klar til et forløb, for dem der skulle have lyst til at grave lidt dybere efter workshoppen. Det kan du læse om her.

Og så har jeg lavet om i mit Master-forløb “Intuitive Leadership”, så det nu kører som gruppe-forløb. Og fordi jeg har lavet det om til et gruppeforløb, har jeg kunnet sænke prisen MARKANT, så man kan hooke op til SPOT-PRIS – kun kr. 10.500,- for et 6 måneders forløb, hvor man får de fedeste værktøjer og kommer på den fedeste rejse ind i sig selv og får adgang til den visdom, vi alle er kommet her med. Du kan læse mere her.

Og så har jeg gang i alt muligt andet, som du kan holde øje med her.