Kender du det?
Alt er virkelig godt – hvis jeg kigger ordentligt efter, altså.
Og alligevel er der noget, der ulmer. Jeg ved ikke, hvad det er. Men jeg har trukket mig ind i mig selv og lidt væk fra verden de sidste uger, så det er nok en eller anden proces, der er kørende….. tror jeg…

Dødvande
På en eller anden måde er der opstået et dødvande. Lige nu ved jeg ikke helt, hvilken drejning det hele tager og hvad der sker. Og måske skal der slet ikke ske noget. Måske skal der bare være stille lidt, mens jeg læner mig tilbage og nyder mit nuværende liv og alt det, jeg har bygget op.

Kender du det?
Lige nu har jeg ikke nogen mål med noget som helst. Og det er et skide svært sted at være. Det er som om, at alt balancerer, og jeg kan ikke rigtig holde det ud. Den der balance, hvor det hele bare kører. Måske er der gaver, hvis jeg tør blive længe nok i balance… og måske er der ikke… Jeg ved det ikke. Men jeg ved, at det er et skide svært sted at være.

Livets ulidelige lethed
Min mentor sagde til mig for noget tid siden, at når vi udvikler os, kommer vi nogen gange til nogle niveauer inde i os selv, hvor der nærmest er så meget balance, at vi er lige ved at gå op i limningen. Og hvis vi ikke er opmærksomme, så kan vi ende med at sabotere os selv med alt muligt drama…. bare for at mærke noget og få tiden til at gå…

Kender du det?
Jeg er evigt taknemmelig for mit arbejde. Efter jeg har samlet det hele ét sted, kan jeg virkelig mærke, hvad der gør mig glad. Og jeg har opdaget, at jeg udover samtalerne med mine kunder også i høj grad nyder at lave bogholderi!!! Tag den!!! Det har været min hadeopgave nr. 1 i rigtig mange år, men lige pludselig sidder jeg efterladt med en oplevelse af, at det er super fedt at kunne sidde og nørde med det i pauserne mellem kunderne.

Flow
Jeg læste noget om flow her i weekenden i forbindelse med min manifestationsworkshop. Og en psykolog, der har studeret emnet siger, at flow faktisk handler om at gøre noget, der får en til at glemme tid og sted. Det skal være lige præcis tilpas svært til at udfordre og nemt nok til, at det er opnåeligt. Og det skal have et målbart resultat, der giver mening for os.

Og det er præcis sådan, jeg har det med mine kunder. Men jeg har det faktisk også, når jeg laver bogholderi.

Kender du det?
…at livet nogen gange tager rumpen på dig? Det var så det, der skete med mig, da jeg flyttede firmaadresse.
Det er heldigvis ikke første gang, og forhåbentlig heller ikke sidste gang. For jeg elsker faktisk at blive positivt overrasket af livet.
Jeg gad vide, om der kommer en positiv overraskelse ud af alt det her med dødvande, lethed og flow. Jeg lover at fortælle, hvis der gør… og sikkert også hvis der ikke gør…