Stilhed
Der er stadig ret stille hos mig, så det er længe siden, jeg har været på bloggen. Men nu har jeg lyst til at skrive lidt igen og ønske dig et fantastisk nytår.

Jeg har en klar oplevelse af, at jo mere jeg dykker ned i mig selv og det spirituelle univers, jo mere ro får jeg, og jo mindre har jeg brug for input fra min omverden. Jeg har stadig lyst til at stå til rådighed og dele ud af mit hjerte og mig selv til dem, det kan være til nytte for. Men generelt har jeg egentlig mest lyst til bare at være. Uden at skulle noget. Uden at behøve noget. Uden nogen dagsorden.

En cyklus slutter
Det siges, at 2016 numerologisk  er afslutningen på en 9-årig (2+0+1+6=9) cyklus, der startede i 2008 (2+0+0+8=10=1). Dvs. at vi fra 1. jaunar går i gang med en ny cyklus. De seneste måneder har jeg selv mærket, hvordan en masse ting er kommet op og har bedt om at blive ordnet eller afsluttet. Først undrede det mig meget, men nu hvor vi nærmer os afslutningen af cyklussen, giver alting super fin mening.

Så her i juledagene – som i år har været meget fredelige for mig – har jeg brugt tiden til refleksion over mine sidste 9 år. Hvad skete der egentlig i 2008? Og hvad har de overordnede temaer for de seneste 9 år været i mit liv? Privat? Ægteskabeligt? Familiemæssigt? Venskabeligt? Jobmæssigt?

Blot for at nævne et par af dem:
På den private bane har det handlet om hele det her ham-skifte og min rejse hjem til mig selv (psykisk og spirituelt). På ægteskabssiden har det handlet om økonomi.
På jobsiden har det handlet om at gå med hjertet.

Jeg er ikke helt færdig med at reflektere, men jeg skal nok nå det til primo januar.

En cyklus starter
Så hvad skal de næste 9 år så handle om?
Jeg ved det ikke. Og jeg ved slet ikke, om de skal have et tema. Og jeg ved heller ikke, om temaet skal vare i 9 år.

Jeg har ikke som sådan lyst til at lade mig styre af “forudsigelser”, numerologi, stjernetegn, energier etc. Men jeg må jo erkende, at jeg gennem årene har lært, at hvis jeg ikke selv sætter sejl og beslutter retning, så er det netop “forudsigelser”, numerologi, stjernetegn og energier, der styrer showet – og det giver ikke mening for mig ikke at tage ansvaret hjem!

Så jeg skal nok tage ansvar og få sat sejl og retning. Jeg ved bare ikke helt, hvor jeg vil hen endnu. Jeg ved kun, at jeg vil vælge noget, der er sjovt at sejle henimod, at jeg vil åbne mit hjerte, og at jeg vil forsøge at lytte til mig selv hele vejen.

Rigtig godt nytår!
Jeg vil slutte denne blog med at ønske dig et helt fantastisk nytår.

Og så vil jeg selvfølgelig invitere dig til at reflektere 9 år tilbage i tiden og kigge lidt på, om du kan få øje på temaerne i dit liv, der nu står til afslutning. Og bagefter kigge lidt på, hvad du kunne tænke dig, de næste år af dit liv skal handle om. Jo mere vi selv tager ansvaret for vores livs cyklus hjem, jo nemmere bliver det at lande de resultater, vi gerne vil have i vores liv.

Godt nytår!