Lydhealing
Jeg har i dag prøvet lydhealing. En kvinde, der står og synger himmelske toner ind over min krop for at bringe den i balance igen. Jeg lider af astma (dyreallergi), og har selv arbejdet en del med det. Men det er ikke helt væk, så jeg besluttede forleden, at nu måtte det være tid til noget andet hjælp. Og det blev så lydhealing.

Vi ved alle sammen godt, hvad lyd kan gøre ved os. I det daglige har vi måske ikke så meget opmærksomhed på det, men hvis der pludselig opstår for meget larm, kan vi blive irriterede og får gennem irritationen opmærksomhed på lydene.

Vi kender det også fra musik, hvor følelsen af glæde eller velvære kan opstå, og gennem de følelser får vi opmærksomhed på lydene. Det kan også være en healende stemme, der eksempelvis guider os i meditation og får os til at slappe af.

Sansning
Det interessante for mig er, at jeg gennem energiarbejde arbejder med mine sansninger. Og ved lydhealing kan jeg love dig, at man sanser. Hold da helt op! Jeg lå i en time med nærmest een lang kuldegysning, der flyttede sig rundt i kroppen. For det meste fyldte den hele kroppen, men flere gange fyldte den på skift forskellige steder i min krop.

Og så oplevede jeg også, at jeg indimellem kunne høre lydene i begge ører, og andre gange på skift i først det ene øre og derefter det andet – lidt ligesom hvis du skruer ned og op for højre og venstre højttaler.  At ligge på briksen og sende min fulde opmærksomhed ud i sansningen af tonerne var virkelig en helt vidunderlig oplevelse.

Energiarbejde
I sidste weekend var jeg på kursus med Lars Muhl, hvor vi bl.a. beskæftigede os med energier, og hvordan vi kan sanse dem. Det var super spændende. Undervejs sang vi også, og at sidde 65 mennesker og synge (eller chante) efter Lars Muhl, var helt fantastisk. Både sansningen af alle de smukke stemmer, der var i rummet, men også energien, som vi påkaldte i sangen, var meget, meget tydelig i rummet.

At arbejde med energi på den måde og i det hele taget at være fokuseret på energiarbejde, gør en stor forskel for mig i mine sansninger i dagligdagen. Det har også hjulpet mig til at komme hurtigere i alignment, når jeg er kommet lidt ud af mig selv – hvad enten jeg er gået i frygt, eller jeg er begyndt at knokle uhensigtsmæssigt. Jeg mærker det simpelthen tidligere og tydeligere, og kan dermed hente mig selv hjem hurtigere.

Prøv evt. selv at lege lidt med dine sansninger.
Hvor meget har du bevidsthed på dine sansninger?
Mærker du først noget, når det gør ondt, irriterer dig, eller får dig til at grine?
Eller sanser du faktisk ting og sager længe før, de manifesterer sig som en markant følelse?