…men jeg ved ikke helt hvad.
Mit arbejde har taget en lille drejning, så jeg nu primært laver sjælslæsninger, og jeg ELSKER at lave dem. Alle kunder uden undtagelse kommer til et eller andet punkt, hvor de pludselig kan mærke, at de trækker vejret helt ned i maven og føler sig hele, set og virkelig rigtige.

Jeg bemærker, at det i høj grad handler om, at vi stadig bruger rigtig meget krudt på at kigge ud på andre, og kommer til at gøre os selv forkerte, fordi vi ikke gør som dem. Der er absolut intet i vejen med at kigge på andre og måle og veje tingene. Problemet opstår, hvis vi ikke kan skelne og sige noget i stil med: “Hmmmm…. det virker op ad bakke for mig, så det vil jeg ikke gøre.” Eller “Det virker super nemt, så det vil jeg også prøve.”

Niks! Mange begynder straks at kæmpe på andres måder, fordi de vil opnå de resultater, de har opnået. Men pointen er, at vi skal holde fokus på resultatet og ikke metoden, hvis den er op ad bakke for os. Vi skal i stedet vende os indad og kigge på, hvordan manifesterer jeg i virkeligheden nemt. Og så går vi efter resultatet derfra. Eller vi skal holde fokus på metoden og så mærke, om det virkelig er det resultat, vi vil have, eller om det er et helt andet.

Meget af miseren opstår i rigtig/forkert energien. Og her kommer vi hurtigt på overarbejde og ud af balance. Vi skal lære at holde os til, hvad der virker, og hvad der ikke virker, og så tage den derfra. Og det er det, jeg laver i mine sjælslæsninger – jeg giver folk indsigt i, hvor de med fordel kan tappe ind i dem selv og dyrke energierne, så de kan manifestere lige præcis det, de ønsker sig.

Astrologi
Jeg har koblet en ny dimension på læsningerne – elementer fra fødselshoroskoper. Det er sindssygt spændende, synes jeg. Og meget præcist. Jeg skal ikke uddannes til astrolog, men jeg skal til at lave horoskoper, så jeg kan trække de oplysninger ud, jeg har brug for til mit produkt. Det handler om vores indre og ydre udtryk, måden vi tænker på, vores hjerteenergi og vores handlekraft. Det skaber menneskelig helhed at koble de elementer på. Og indtil videre kan jeg se, at det virkelig sparker r.. at inkludere det – for så arbejder vi både med det sjælelige og det fysiske udtryk.

Noget er det, jeg synes er ekstra spændende ved horoskop-elementerne er, at vi kan have en måde at agere på udadtil, men indadtil er det noget helt andet, der foregår. Og nogen er ikke en gang bevidste om, hvad det er for et udtryk, de sender til deres omverden, og så bliver de dybt chokerede, når det viser sig, at folk omkring dem slet ikke har forstået noget som helst af, hvad der foregår inde i dem.

At få bevidsthed på lige præcis sådan et element hjælper både den, der har udfordringen, men i høj grad også deres omgivelser i at forstå, hvad der foregår.

Du er på alle måder unik
Så det ser ud til, at det, jeg havde på hjerte, igen handler om, at vi alle er forskellige. Vi er født med forskellige udtryk og energetisk sammensætning. Målet er ikke at blive som de andre, men at finde ud af, hvordan er det, jeg er sammensat, og hvordan kan jeg få det bedst mulige ud af mit liv med lige præcis den sammensætning.

Prøv evt. at lege lidt med, om dit ydre og indre udtryk er det samme – føler du dig mødt af andre, eller oplever du ofte at være misforstået?