I mål…. for nu!
Det er jo helt skørt, hvad der er sket, siden jeg sidst skrev blog…. helt skørt!
Hvis du har fulgt mig her på bloggen og i mine nyhedsbreve, så ved du også, at jeg har været på vej… på vej et sted hen uden i virkeligheden at kende destinationen. Men nu er jeg landet… i hvert tilfælde for en tid. Så nu sidder jeg tilbagelænet og nyder “målet”, indtil mit indre igen begynder at larme som tegn til, at jeg må videre! Der må godt gå et par år, for det er skide sjovt at være lige her, hvor jeg er nu!

Hvad er jeg så i mål med?
Siden jeg “landede” som psykoterapeut var jeg faktisk ret hurtigt på vej videre. Jeg nåede at læne mig tilbage en kort stund, men så måtte jeg videre udi det spirituelle univers. Og sikken en spændende rejse! Wauw! …siger jeg bare. Det har været en rejse med Gud, engle, guider, energi, de universelle love, sjælearbejde, blueprint, healing og jeg kunne blive ved.

Nu er jeg landet i Transformation. Og jeg tør nu kalde mig Transformationsekspert! Punktum! For det er faktisk det, det hele er endt ud i. Jeg er blevet ekspert i at transformere fra den gamle energi til den nye. Og det er eddermame sjovt her ude på den anden side, skal jeg hilse og sige.

En benhård rejse
Hvis vi derimod skal tale om rejsen, så har det været benhårdt arbejde. Jeg er ikke kommet sovende til en eneste millimeter af min transformation. Ikke én! Og når jeg hører om alle dem, der p.t. transformerer og allerede har transformeret, så har det været benhårdt arbejde. For det kalder på oprydning at nå dertil. Vi skal sige farvel til rigtig mange af vores overbevisninger om, hvordan vi har lært at være i verden.

Der kan være rigtig mange ting involveret, når først vi skal transformere.
Nogen af os er her med en lektie, vi gerne vil lære, så vi kan udligne karma fra et tidligere liv.
Andre er her for at lære noget, de skal bruge til at lære videre til andre.
Nogen er her bare for at leve og opleve, men skal først af med bagagen fra barndommen, fordi den spærrer for deres videre færd.
Og sådan kunne jeg blive ved. Fælles for alle, der er her i denne tid, er, at vi skal rydde op i den bagage, vi har fra barndommen, for det er faktisk to forskellige måder at være i verden på – den “gamle” og den “nye” måde, så at sige.

På den “gamle” måde havde vi mulighed for at lægge ansvaret ud i verden til det store “man”.
På den “nye” måde står vi med hele ansvaret selv.

På den “gamle” måde skulle vi løbe efter vores resultater.
På den “nye” måde skal vi tiltrække dem.

Transformation
Så transformationen handler i virkeligheden om at lære, hvordan du tiltrækker de resultater, du gerne vil have i det her liv. Bum! Hverken mere eller mindre! Læg mærke til formuleringen: “tiltrækker de resultater”. For du skal ikke længere regne den ud og løbe efter dem. Du skal stadig handle og gøre en hel masse, bare ikke regne noget ud og løbe efter det.

Og nu blev det allerede komplekst, ikk’?
Det er det også. Og det er derfor, at det er benhårdt arbejde. For det er et helt nyt sprog, vi skal lære at tale. Og undervejs kan det godt føles som om, at det er spækket med fælder og tests. Men det er det ikke. Det er bare komplekst og svært… indtil man har lært det. Så er det super nemt og sjovt. Det lover jeg dig.

Exploring Transformation
Hvis du kan mærke, at du er i gang med en transformationsproces, så vil jeg virkelig anbefale dig at hooke op med en eller flere hjælpere, som kan støtte dig og holde dig i hånden på vejen. Jeg har selv omringet mig med flere hjælpere på min rejse. Nogen er kommet og gået, andre har været med i mange år.

En af dem, der har været med i mange år, er min gode veninde og kollega Lisbeth Roest. Og vi har faktisk lavet en Facebook-side, hvor vi har tænkt os at dele videoer, artikler og alt muligt andet, der kan hjælpe og inspirere andre i deres transformationsprocesser. Så hvis du føler dig lidt ensom på rejsen, så hook op på vores side og følg os. For vi kender alt til ensomheden – især i starten.

Du finder den her: Exploring Transformation

Vi glæder os til at byde dig velkommen og dele vores erfaringer med dig.

I kærlighed
Lorena