Som jeg skrev om i mit nyhedsbrev i sidste uge, så tumler jeg lidt med, om folk køber aflad, genveje eller udvikling, når de kommer hos mig eller andre terapeuter, mentorer, rådgivere etc. Og allerførst vil jeg gerne sige, at når jeg siger aflad, så er det ikke som en negativt ladet energi, hvor man dulmer sin samvittighed, men mere som energien af ro eller pause.

Det hele opstår som en del af en proces inde i mig, fordi jeg er gået i gang med at uddanne mig til astrolog. Og her kigger jeg på, hvad det er for produkter, jeg sælger. For inde i mig sælger jeg udvikling, men når jeg kigger nøje efter, så sælger jeg faktisk også både aflad og genveje. Og sådan så jeg ikke mig selv for bare en måned siden.

Det har så igen fået mig til at reflektere over, hvad jeg egentlig synes, min fornemmeste opgave er i forhold til mine kunder. Og den er ikke svær – det er helt klart, at de altid går ud fra min praksis med en følelse af, at de er fuldstændig okay og rigtige, som de er, med alt hvad der i dem og deres liv! Jeg står for empowerment og vores egen sandhed, og i min optik kommer det i første omgang fra et sted af accept af det, der er.

Så jo, jeg sælger i høj grad både aflad, genveje og udvikling. Man kan nemlig vælge, om man vil komme og få en af mine læsninger, hvor man får en psykologisk analyse af sig selv som menneske, og derefter gå hjem med følelsen af accept og empowerment og lever sit liv videre derfra. Eller om man vil booke et par ekstra gange og få nogle af mine genveje til at løfte sig selv yderligere i livet. Eller om man vil komme i et forløb og begynde noget oprydning af gamle mønstre, og dermed starte en ny udviklingsvej.

Da jeg selv startede med at udforske spiritualitet og selvhjælpsbranchen, gik jeg til både astrolog, clairvoyant og andre for at få aflad. Det var mest i perioder, hvor jeg havde det særligt svært, at jeg havde brug for en form for lys i tunellen at læne mig ind i. Og det følte jeg, og føler jeg stadig, at bl.a. astrologien og clairvoyancen kan give mig. Hvorimod når jeg går i terapi, er der en bevidsthed i mig, der handler om, at nu skal jeg arbejde for sagen.

Når jeg kigger på det her energetisk, så sker der noget i min forretning, hvis jeg tænker og kun tiltrækker på, at jeg vil/skal arbejde med kunder, der er klar til en større eller mindre selvudviklingsrejse. For når jeg i virkeligheden også gerne vil arbejde med alle de andre produkter, der byder ind med lys i tunellen (aflad) eller genveje til et sjovere liv, så opstår der en energetisk ubalance, idet der ligger en modstand inde i mig på at få tiltrukket kunder til sidstnævnte produkter, hvis jeg kun sender energi efter udvikling.

Jeg ved godt, at det her er subtile refleksioner, men det er vigtige refleksioner inde i mig, hvis jeg skal kunne være hende, der empower og støtter folk i at finde deres egen sandhed. For den går ikke altid kun igennem udviklingsprocesser. Nogen gange går den også igennem ro og tillid, der netop kan opstå i accepten af, at alt jo virkelig er godt lige der, hvor man er.