Energi
Jeg er efterhånden fuldt og fast overbevist om, at det aller aller vigtigste her i livet er at holde et konstant fokus på den energi, vi sender ud i verden!

Alt, hvad vi manifesterer i livet, er baseret på den energi og intention vi hele tiden har i og med os.
Og jeg oplever flere og flere beviser på, at det er sådan, det er. Jeg kan efterhånden ret let guide mine kunder i den retning, de gerne vil, blot ved at få dem til at forstå, hvordan de kan arbejde med deres energi.

Selvfølgelig er der stadig en masse, vi arbejder med på den psykiske bane, der kan spærre for netop at udtrykke den energi eller intention, vi gerne vil udtrykke. Men det er på alle måde muligt at komme i kontakt med vores ønskede udtryk nemt og hurtigt… også selvom vi måtte opleve livet mere eller mindre besværligt.

Når vi forstår, at det hele handler om vores energi og intention, kan vi også få øjnene op for, at der aldrig er nogen rigtig eller forkert måde at håndtere livet på – der er kun måder der virker, og måder der ikke virker for os hver især.

Det er også her, at vi på celleplan begynder at forstå, at der aldrig er andre, der har opskriften på det fede liv – vi har den selv!
Jo, vi kan lade os inspirere og motivere af andre. Men det vil aldrig være helt de samme skridt eller den samme måde, vi skal gøre tingene på, hvis de skal virke for os hver især.

Resultater og metoder
Tag nu eksempelvis min mand og mig. Vi driver virksomhed helt forskelligt. For 15 år siden, da jeg blev selvstændig for første gang, lænede jeg mig op af min mands kompetencer, resultater og hans måde at gøre tingene på. Jeg fik godt nok super fine resultater, men holy moly hvor jeg knoklede. Så de første mange år forstod jeg overhovedet ikke, hvorfor jeg ikke følte glæde ved at være selvstændig. Og i første omgang tænkte jeg, at jeg ikke egnede mig til livet som selvstændig.

Men senere gik det op for mig, at det slet ikke var det, det handlede om. Det handlede om, at jeg ville have de samme resultater som ham, men hvis jeg ikke ville knokle, skulle jeg gøre det anderledes. Så det begyndte jeg at gøre. Jeg begyndte simpelthen at kigge på, hvad det ville sige for mig at være glad som selvstændig.

Eksempelvis kan min mand godt lide at have medarbejdere og møde ind tidligt og gå som den sidste.
Og så kan han lide at lede og fordele arbejde, samtidig med at han er kreativ udvikler af firmaet.
Han kan lide at have en plan. Han elsker simpelthen at sætte sig mål og så stikke snuden i sporet og gå efter dem – for det er målet/resultaterne, der driver ham.

Jeg gider ikke have ansatte, som jeg skal lede og fordele arbejde til.
Jeg vil være fleksibel i min arbejdstid, så jeg kan spille squash om formiddagen, inden jeg møder. Eller jeg kan gå en tur i skoven midt på dagen, bare fordi jeg trænger til en gå-tur og lidt luft. Jeg vil kun være afhængig af mine kunder, og det jeg beslutter fra dag til dag at lægge i min kalender.
Jeg kan godt lide at have mål, men jeg er ikke på samme måde hende, der stikker snuden i sporet og drøner derudaf. Jeg vil gerne være kreativ udvikler af mit firma, men jeg har brug for gejsten for at kunne holde mig på sporet, og hvis den forsvinder drejer jeg af til noget nyt.

Hvad har energi med det at gøre?
Vi kan få lige præcis det liv, vi vil have – både hvis vi vælger at knokle for det, eller hvis vi vælger ikke at knokle for det. Det hele er nemlig et spørgsmål om energi og intention.

Hvis jeg vælger at gøre ting på min mands måde, bliver det automatisk knoklende for mig, selvom det for ham er sjovt og legende let. Men jeg kan sagtens opnå resultater med det.

Så jeg taler altså ikke om hvad, vi kan opnå, men hvordan vi opnår det. Det er her energiarbejdet kommer ind.
For jeg vil jo stadig gerne have resultaterne, men jeg vil også have det sjovt og legende let, når jeg skal opnå dem.

Så i stedet for at gøre, som andre gør, så mærker jeg ind, om andres metoder er lette for mig. Hvis ikke, så stopper jeg øjeblikkelig. Så langt hen ad vejen lader jeg mig lede og guide af mine følelser og min energi. For hvis det ikke føles let, så gider jeg ærligt talt ikke rigtig.

Det her er jo ikke sjovt at læse for en, der er fuldstændig lagt ned af et knoklende liv. Men det er ikke desto mindre sandt – og vigtigere endnu… det er på alle måder muligt at manifestere fra en legende og let energi.

En lille leg
Jeg har besluttet mig for, at jeg det næste stykke tid skal lave følgende øvelse for ikke at sende blandede energier efter mine ønsker:

Hver dag skal jeg ønske mig noget fedt – stort eller småt… mange penge, flere kunder, en dejlig kaffe-latte, en smil fra en forbipasserende etc.
Øvelsen er så IKKE at sende tvivl, rationale, fornuft eller noget som helst andet med ønsket – kun det rene ønske hele tiden.

Jeg ved, det bliver pisse svært, for min fornuft og min virkelighedssans skal nok begynde at larme. Men nu vil jeg prøve det og se, hvad der sker. Vil du lege med?