Aaaaahhhhh, det her føles godt!
Det er godt nok længe siden, at jeg har været stabil med ugentlig blog her på siden. Men nu har det stået og banket på et stykke tid, og tiden er kommet til, at jeg genoptager at skrive lidt om mig og mit syn på verden hver uge.

Der er løbet meget vand i åen de sidste par år!
En af de store forandringer for mig er, at jeg er begyndt at arbejde med astrologi sammen med psykoterapien og den spirituelle mentoring – karakterastrologi og esoterisk astrologi.
Karakterastrologi handler om, hvordan vi i vores fødselshoroskop kan tyde en hel masse om vores karakter på alle mulige planer.
Esoterisk astrologi handler om, hvad vores fødselshoroskop siger om vores spirituelle rejse.
Og jeg elsker alt ved det.

Så langt hen ad vejen er jeg gået i gang med at benytte folks horoskoper til at danne mig et overblik over, hvem de er i det her liv. Lidt ligesom at jeg altid spørger til deres opvækst som noget af det første, så jeg kan få styr på deres landkort (0-7 år) og de kodninger eller dynamikker, der har præget dem i starten af deres liv. Og det er ret powerfuldt at tage de to værktøjer i brug fra start, for kunderne kommer ret hurtigt videre i deres liv.

Saturn er kommet hjem!
Så blot for lige at introducere noget af det, du kan forvente fra mig fremover, så vil jeg tale lidt om et kæmpe energiskifte, der er sket på himlen i dag – Saturn er trådt ind i Stenbukken!

Saturn er en planet, der kan være lidt misforstået.
Hvis han var din onkel, og du var til fest med ham, så ville han være den onkel, der altid bad dig om at skrue ned for musikken, at dæmpe dig, eller tænke dig om, eller vente lidt, eller være lidt tålmodig. Du ved – ham partykilleren!
Og ved netop at invitere ham med til fest, så havner vi i den lidt trælse ende af skalaen med ham.

Men hvis vi nu kigger på ham fra et andet perspektiv, så er han også den onkel, der har tid til dig, ro til at fordybe sig med dig, tålmodighed til at vente på dig, opmuntre dig til at fortsætte selvom du har lyst til at give op. Med andre ord, en klippe, der er solid og fokuseret! Kan du se det? Det handler om perspektiv, og hvad du har brug for.

Når jeg siger, at Saturn er kommet hjem, så er det, fordi han er hersker af Stenbukken, og det er godt og vel 30 år siden, han sidst var hjemme i sit eget tegn. Og uanset hvor han står i dit horoskop, så vil vi alle nok komme til at mærke, at der falder lidt mere ro over nogle ting i vores liv. Måske får vi endda lyst til at fordybe os og arbejde roligt og standhaftigt med tingene i de næste 3 års tid.

Saturn har lige været på besøg i Skytten i ca. 3 år, og da Skytten er stjernetegnet med de store, hurtige, gavmilde armbevægelser, har mange af os kunnet opleve enten en start/stop energi i tingene – at fare hurtigt frem for straks efter at blive bremset af noget. Men det kan også være, at du har oplevet, at uanset hvad du gik i gang med, så var der altid lige noget ekstra at vende og dreje, eller noget der kunne gøres dybere eller bedre, eller noget der kunne pustes mere op eller andet i den dur.

Det er den sidste energi, som jeg personligt har oplevet meget af de sidste par år. Og for at sige det mildt, så er jeg røvtræt af den energi. Som inkarneret Vædder, der bare ikke gider detaljernes univers ret meget, så har jeg været maks udfordret de sidste par år. Så jeg må erkende, at jeg har glædet mig meget til at få Saturn hjem til sig selv, så energien kan blive mere rolig, tålmodig og solid, frem for den der “in-your-face der er mere” energi.

Prøv selv at reflektere lidt over, hvordan du synes, dit liv har udspillet sig de sidste 3 års tid og se, om du kan genkende noget af ovenstående.

I kærlighed
Lorena