Kaos aka Mindfuck!
Jeg synes, at mit liv har været meget præget af kaos.
Udadtil kunne det godt se ud som om, alt har været meget stabilt og lige ud ad landevejen, da jeg har været sammen med den samme mand i 25 år, og vi har boet det samme sted i 18 år.
Men inde i mig, har det været en helt anden snak. Det har været som om, jeg altid har været på farten… for at sige det mildt!

På en eller anden måde er det en evig kamp inde i mig at finde ro og tilfredshed, og at kunne finde det der sted, hvor jeg bare læner mig ind i livet og nyder alle de smukke resultater, jeg har skabt for mig selv. For der er masser af dem! Og det grubler jeg lidt over for tiden. Jeg træner mit nærvær, og jeg træner taknemmelighed, for de to ting får mig til stede i nuet. Så meditation og mindfulness er en fast del af min hverdag. Men det er bare ikke helt godt nok.

Det er aldrig godt nok!
Måske er det i virkeligheden der, hunden ligger begravet for mig – at det aldrig helt er godt nok. For når det aldrig helt er godt nok, så er jeg ude i en søgen efter noget, der er bedre. Og på den måde giver det mening, at jeg går rundt med en følelse af hele tiden at være på farten. Og ved hele tiden at være på farten, kan jeg hurtigt opnå følelsen af kaos, idet jeg konstant skaber forandring i mit liv.

Jeg har lavet mange sjove ting i mit liv. Og jeg synes, at jeg har været heldig med alt det, jeg har prøvet og oplevet. Og grunden til, at jeg indimellem bliver efterladt med en følelse af at tabe sutten, er, at jeg faktisk ikke kan finde på mere, jeg som sådan har lyst til at opleve. Alt bliver på en eller anden måde bare mere af det samme, som jeg allerede har oplevet. Det er på en og samme tid både fantastisk og trist, synes jeg. Og så taber jeg sutten! Fuldstændig!

Så let kan det være!
Der er mange steder, jeg kan kigge hen for at undersøge denne her dynamik lidt nærmere – både mit horoskop, min opvækst, vores tidsalder, mit mål i dette liv osv. Men uanset hvor jeg kigger hen, så finder jeg ikke det svar, jeg søger – for hvad er det egentlig, jeg vil?

Hvis jeg skal svare på det spørgsmål lige nu og her, så vil jeg bare mærke kærlighed og glæde. Og så var det lige pludselig ikke så svært længere, for det kan jeg hente i min dagligdag lige nu ved at tappe ud af mit hoved og ind i mit liv! Punktum! Så let kan det gøres!

Er du også ekspert i mindfuck?