…det var den der blog, vi kom fra…

Jeg er blevet spejlet en masse på “nu må du også snart være færdig med det der…??” – eller “du kan da ikke blive ved med det der…???”

Når jeg bliver provokerende, spørger jeg: “Hvad for noget “det der”???”
Men jeg ved jo godt, hvad det er. Det er det her med hele tiden at undersøge og åbne nye lag inde i mig og skrive om det her og der og alle vegne. Og måske også at jeg ofte finder på noget nyt, jeg synes, er super spændende at indarbejde som værktøjer i mit arbejde.

Så bare lige for at understrege, at min tagline er LivingYourTruth, og at jeg derfor til hver en tid vælger at tage ansvar for, hvem jeg er, og hvordan jeg gerne vil være i verden, så kommer der lige lidt mere af “det der” her. For det er sådan jeg er, og det er sådan jeg vil kendes.

Og lige præcis det her med at skifte retning, eller spor, eller hvad du nu vil kalde det, det er faktisk en kæmpe force for mig. Hvis jeg tager en beslutning om at gøre noget bestemt – eksempelvis i min forretning – så gør jeg det kun så længe, det føles godt inde i mig. Når det ikke længere føles godt, så skifter jeg spor.

Andre har det super fint med at tage en beslutning og så holde fast i den uanset hvad – for nu er beslutningen taget, og så skal vi nok få det til at lykkes. Og dem det virker for, det er sjovt nok dem, der ikke synes, at de knokler. For de kan lide det. Og det er deres måde at være i verden på. Og derfor manifesterer de også hamrende godt og nemt på den måde. De er skide gode til at være i verden på den måde. Men sjovt nok, så er det også dem, der har travlt med at sige til mig: “Nu må du også snart være færdig med det der…??”

Niksen, biksen, baby!!! It’s not gonna happen in this lifetime. So get used to it, or hit the road!!!
Så kort og klart kan det siges nu. Det er, hvad jeg er – hende, der er hamrende god til at skifte mening, holdning, retning, spor og hvad ved jeg, i takt med at jeg udvikler mig og opdager nye lag og nye sider af mig selv, som jeg har lyst til at udforske og lege med i kortere eller længere tid. Jeg er super god til at starte projekter op, men når de skal driftes, så skal en anden tage over – it’s not my thing!

Og nu til “det der”, jeg kort vil tale om. Jeg tog for noget tid siden en beslutning om, at jeg fra i år ville skrive fra et mere professionelt sted – altså ikke længere ud fra min egen udvikling, men mere sådan nogle professionelle tips, tricks og oplevelser fra min forretning. Det holdt så i lidt over en måned! Fuck, det er kedeligt! Pardon my french! Men det er det altså!

Ikke fordi mine kunder er kedelige, men fordi det er super kedeligt at skulle sidde og prøve og regne ud fra hovedet, hvad der kunne være interessant for dig at høre om. Så det gider jeg ikke. Jeg synes faktisk, at det er meget sjovere at skrive fra mig selv og mine egne oplevelser af verden. Det betyder ikke, at det ikke har et professionelt sigte, det betyder bare, at jeg elsker at skrive om mig selv og mine egne oplevelser af verden. I virkeligheden har jeg jo kun mulighed for at give den gas her og på de andre medier, jeg bruger, uden jeg behøver forholde mig til andres meninger. Det er da genialt. Så det vil jeg da fortsætte med – big time!