Det var en stor fejl, den dag jeg blev alvorlig. Holy moly… det skulle jeg aldrig have gjort!

Kender du det?
At man sidder og kigger lidt bagud i sit liv og tænker: “What the heck??? Hvad skete der lige der???”
Der er jo lektioner i alt, hvad der ikke virker. Så heldigvis behøver vi ikke hive de store ærgelser på banen, når vi opdager, at vi har betrådt stier i livet, vi på ingen måde havde behøvet eller lyst til at  betræde. Men så alligevel… Behøvede det vare ÅR?!? Ja, det gjorde det åbenbart.

Nå, men det gør jeg så ikke igen. Er alvorlig, altså.
Hold da magle en kedelig omgang, når vi begynder på det… i hvert tilfælde i min optik. Og er det i virkeligheden det, vi går og drømmer om? At være alvorlige? Jeg gør ikke. Så er det sagt. Overhovedet ikke!!!

Men da jeg begyndte at drømme om at blive taget alvorligt, var jeg nødt til først at blive lidt alvorlig. Det erkender jeg. Jeg var i hvert tilfælde nødt til på en eller anden måde at lære at tage mig selv alvorligt først. Og min vej var så at starte med at mærke ind i det der alvor og blive alvorlig. Der er eddermame kedeligt der inde, skal jeg hilse og sige. Har du prøvet det? Hold nu op! Det er ikke der, de store fester udspringer fra. Og så alligevel…

Åh, det er en svær en. Kan man tage fest alvorligt? Er sjov og ballade alvorligt? Ja, man kan godt tage en fest alvorligt. Og ja, hvis du er en person med hang til sjov og ballade, så skal du tage det alvorligt. Men du behøver ikke være alvorlig. Og det var det, jeg troede. Hvis jeg skulle tages alvorligt med mine kompetencer og talenter udi at hjælpe andre med at finde deres sandhed, så var det nødt til at være alvorligt. Men det passer ikke. Overhovedet ikke!!!

Nogle af de tidspunkter, hvor folk føler sig allerbedst tilpas i mit selskab, er faktisk, når jeg tager dem alvorligt, men ikke er alvorlig. Det er min lette energi og positive adgang til livet, der skaber healingen – og dermed balancen. Og det er det, folk vil have – de vil tages alvorligt, men de gider faktisk sjældent være alvorlige. Så nu vil jeg tage mig selv meget alvorlig og stoppe med at være alvorlig!

Har du det også sådan?