Ugens dilemma

Min ferie slut, og jeg er vendt tilbage til min hverdag og de rutiner, som den nu indeholder. Det er jeg ret vild med. Selvom jeg elsker at holde ferie, så elsker jeg også at komme tilbage til mit liv, hvilket gør mig glad, for så har jeg skabt lige præcis det liv, som, jeg for nærværende synes, er fantastisk.

Nu er jeg så tilbage med mine små klummer, og jeg tænker, at jeg i en periode vil causere over forskellige dilemmaer i livet – og jeg fortsætter lidt med mine astrologiske betragtninger. I denne uge skal det handle om en dynamik i mit eget liv, som jeg har bokset med i en del år – undervisning af grupper.

Der er ingen tvivl om, at jeg har en underviser i maven.
Min debut var dengang, pc’en gjorde sit indtog på arbejdspladserne, og man skulle have “kørekort” til de forskellige programmer. Der startede jeg som underviser i PC Kørekort for mere end 20 år siden! Jeg var virkelig ude og skide den første dag (…helt bogstaveligt 3 gange en halv time inden kursusstart!).

Siden har jeg holdt en del workshops og mindre forløb for både private og virksomheder om emner inden for personlig udvikling, spiritualitet mv. Og jeg elsker virkelig at undervise og empower folk på den måde. Men det er som om, det ikke rigtig vil tage fat, når jeg får en ide til et kursusforløb, som jeg tænker, at både jeg vil synes er sjovt, og som folk virkelig kan bruge til noget i deres liv. Der kommer aldrig rigtig nogen tilmeldinger, når jeg selv sætter kurser op.

Det har mange gange både frustreret mig, gjort mig ked af det, og gjort mig vred.
Og hver gang har jeg kigget indad og fundet ind til, hvad det er for en energi, jeg sender ud, der spærrer for de her tilmeldinger… for jeg tror jo på, at det er noget, jeg selv skaber. Og jeg kan love for, at der har været meget healing kørende lige præcis på den konto.

Men nu er det altså ved at blive lidt en farce, og jeg synes efterhånden, at det er så grotesk, at jeg bliver ved med at få de her impulser til at sætte kursusforløb op, der ikke bliver til noget, for jeg kan snart ikke finde mere at heale. Jeg er simpelthen nået til et stadie, hvor jeg ikke kan lade være med at grine af mig selv, og så kan jeg mærke, at der går lidt sport i det. For selvfølgelig er der mere at heale, og denne gang er det følelsen af fiasko, der kommer op.

Og så til mit horoskop.
Det er tydeligt i mit horoskop, at jeg er her for at kommunikere i en eller anden form – det kan være mine klummer, som terapeut, som astrolog, som underviser etc. Det er også tydeligt, at jeg er her for at tage hensyn til mine egne følelser først og undervise andre ud fra mine livserfaringer i alle afskygninger. MEN når udgangspunktet bliver vinding af andres respekt, eller primært for successen (som er det modsatte af fiasko), så er der altså ikke nogen støtte at hente fra Universet, ser det ud til. For der har jeg været i mange tidligere liv, og det gider min sjæl ikke denne gang. Til gengæld gider den godt at føle alt muligt OG empower andre til succes.

Og det er eddermame et dilemma inde i mig.
Hvis jeg først skal tage hensyn til mine følelser, så er alt godt, for jeg kan mærke, at det ville være fedt at undervise OG få succes.
Hvis jeg derefter skal empower andre og dele ud af min livserfaring, så er alt også godt, for det er selve præmissen og formålet med kurset.

Så nu er jeg på Herrens Mark – jeg fatter ikke en skid (pardon my french!)

Det store spørgsmål er nu, om det “bare” er den der massive sammenstimlen af planeter og stellium i Vædderen, der savner noget at kæmpe for og bruge sin energi på?
Eller om jeg “bare” har meget mere at heale, inden jeg kan lykkes med lige præcis den drøm.

Nu starter jeg i hvert tilfælde med at dykke ned i “fiasko” og ser hvilke herlige gaver, der måtte dukke frem af gemmerne dér! (Ironi kan forekomme!)

 

PS.
For mange år siden var der en mentor, der sagde til mig, at jeg havde noget med mit selvværd, og det kunne jeg da slet ikke genkende. Jeg syntes da, at jeg var helt fantastisk, som jeg var og havde fuldstændig styr på mit shit!
Jow, joooow…. jeg har mange gode grunde til at gå og grine lidt af mig selv!