Jeg synes godt nok, at der er gang i at slippe gamle mønstre og gammel adfærd for tiden. Det er jo helt vildt. Jeg er helt med på, at det også er det, energierne inviterer os til at gøre – især her i slutfasen af den store sammenstimlen i Stenbukken, der medio december lukker for festen i denne omgang.

Det er Pluto, Jupiter og Saturn, der er tale om her. Medio december drager Saturn efterfulgt af Jupiter videre på deres rejse ind i Vandbærerens tegn, og slipper den intense energi af netop at skulle slippe gammel adfærd og tage ansvar for, hvem vi vil være, og hvad vi vil bidrage med i verden i den kommende tid.

Man kan sige, at vi altid bliver inviteret til at skabe den bedste udgave af os selv, men astrologisk kan vi hente energetisk hjælp til forskellige ting og forskellige faser af vores liv, hvis vi vil. Og det er det, der har gået for sig i år. Som jeg tidligere har skrevet, så åbnede ballet i januar, hvor d’herrer Pluto og Saturn mødtes (gik konjunkt).

Pluto står for vores vilje og Saturn står for vores ansvarlighed.
Pluto er en kollektiv planet, der også står for, hvad der er bedst for det kollektive, og Saturn står for, hvad der er bedst personligt.
Pluto arbejder med magt og kontrol, og Saturn arbejder med grænser og karmiske læringer. Så det er et par heftige herrer, vi er inviteret til fest med.
Fællesnævneren er, at de henter skeletterne ud af skabene, så vi får mulighed for at kigge dem “i øjnene”!

Jupiter var i øvrigt også inviteret til samme fest. Og normalt er Jupiter den onkel, vi virkelig gerne vil feste med, for han er dejligt generøs og går i virkelig store sko, og han elsker at give den gas – han er ekspansion. Problemet er her, at han desværre ikke kun ekspanderer alt det fede. Han ekspanderer dét, der er. Så lige denne her fest, var måske ikke en af de helt sjove, for der har ligesom ikke rigtig været de helt store og sjove energier at feste med. Jupiter gik i virkeligheden bare i gang med at lege med onkel Saturn og onkel Pluto, og jeg skal da love for, at de tre har haft sig en fest.

Og festen blev så 2020! Værsgo – giv den gas, venner!

Vi fik godt nok et lille break her henover sommeren, hvor onkel Saturn var en tur i byen (hos Vandbæreren), men han skyndte sig tilbage, så han kunne være med til at lukke festen (2020) ordentligt… eller hvad man nu skal kalde det. Så her de sidste måneder af året, er der lagt op til en sidste omgang i møllen med at finde ud af at få sluppet gammelt materiale og steppe ind i vores power og sande udtryk.

Personligt vælter det ud af skabet med gamle overbevisninger. Selvom det er ret vildt, så er det faktisk blevet så grotesk, at det er blevet en fest. Jeg har jo de skøreste overbevisninger kørende, og har ubevidst levet efter alt muligt hejs, der slet ikke er i tråd med, hvordan jeg ønsker at være, ej heller i tråd med hvordan jeg egentlig opfatter mig selv. Men sådan er det. Og der er ikke så meget at gøre andet end at tage dem en af gangen, efterhånden som de dukker op, og så kigge på dem og bede dem om at forlade festen, hvis de ikke passer til mit bevidste selvbillede.

Så hvis du sidder og føler, at der kommer alt muligt gammelt frem i dit liv – både følelsesmæssigt og fysisk i form at gamle bekendtskaber og ting du måske allerede synes, du har healet – så er det altså, fordi du bliver inviteret til at tage stilling til, om det er energi, der skal med videre i dit liv i det næste årti. Eller om det er på tide at slippe det og tage de gode læringer med dig i stedet, og komme i omdrejninger med at få taget action på det, der reelt er godt for dig og vores klode.

Med dette vil jeg skynde mig tilbage til min egen fest og ønske dig fortsat god fest, der hvor du nu er!