Jeg synes, at det snerper lidt til.
Der er kommet flere deltagere til festen 2020 her på falderebet. De er der egentlig altid, men nu er de gået i clinch med “værterne”. Det er Mars, der har gjort sin entre for alvor. Han står i sit eget tegn, Vædderen, og han står i kvadrat til Jupiter, Saturn og Pluto i Stenbukken. Og for lige at gøre det hele lidt sjovere, så står Mars i opposition til Solen i Vægten lige nu, så de kardinale tegn er virkelig kommet op af hullerne.

De kardinale tegn er dem, der initiere processerne, når de har fundet formålet. Og man må sige, at formålet står klart – tag ansvar for dig selv og vores klode, og slip systemer der ikke længere tjener vores og klodens højeste bedste.

Mars’ ankomst til festen udfordrer i høj grad netop den del, der handler om at nedbryde systemer, der ikke længere tjener vores højeste bedste. Vi ser det bl.a. i modstanden i forhold til regeringens og de offentlige myndigheders håndtering af Corono’en. Mars er individualisten, der går forrest og vil have frihed til at være den, han er, og han gider ikke bullshit. Så han udfordrer os alle til at komme i omdrejninger og få taget stilling og komme frem af hullerne.

Man kan sige, at det ikke er svært at se, hvad der sker i det kollektive med alle de her energier. Men hvad kan vi bruge dem til i vores eget liv?

En måde at bruge det på kunne være, at du i dit horoskop ser, hvor du har Stenbukken med Jupiter, Saturn og Pluto, og hvor du har Vædderen med Mars. Det kan fortælle dig noget om på hvilken arena, du kan tage action og støtte dig selv med de her energier, og hvor de er i spil i lige præcis dit liv.

For mig foregår 2020 festen på min person og mit udtryk (1. Hus) – altså den jeg er i verden. Og Mars i Vædderen er i mit 2. Hus, så her handler det om, at jeg skal tage ansvar for min viden, og hvordan jeg kommunikerer den viden med verden. Med andre ord, så er der en rimelig heftig transformation i gang inde i mig, hvilket netop viser sig ved alle de gamle mønstre, adfærd og overbevisninger, jeg talte om i sidste uge. Når jeg har ryddet op og taget ansvar for at stå frem, som den jeg er, så beder Mars mig reelt om at komme ud af starthullet og få kommunikeret noget om den viden, jeg har indsamlet i processen.

Og det er så det, jeg gør her med mine klummer, opslag, sessioner, kurser etc.

Det, vi skal huske på, er, at vi alle har mulighed for at bidrage med noget. Det er vigtigt, at vi ikke stopper os selv, fordi vi tror, at vi er for ubetydelige. Selv det mindste tandhjul har en opgave i det store maskineri. Og et lille bitte tandhjul ude af drift, kan faktisk forårsage rigtig store skader på den store maskine. Så ingen af os kan fralægge os ansvaret for at deltage i den her fest.

Den gode nyhed er, at vi får et radikalt skifte den 21. december.
Her går Saturn og Jupiter konjunkt i 0 grader Vandbærer. Og det betyder starten på både en ny 20 års cyklus OG en ny 200 års cyklus. Jupiter og Saturn mødes hvert 20’ende år. Og fra 21. december 2020 skifter de element fra Jord-elementet til Luft-elementet. De vil nu i 200 år hvert 20’ende år mødes i et Luftelement til forskel fra de sidst 200 år, hvor de hvert 20’ende år har mødtes i et Jord-element. Dvs. at de sidste 200 år har været meget præget af alt det materielle og jordiske kræfter, hvor de næste 200 år vil blive præget af information og vidensdeling. Vi skifter fra nogle tunge vibrationer til nogle mere lette vibrationer.

Da vi lægger ud med Vandbærerens tegn, vil de næste 20 år højst sandsynligt komme til at være meget præget af kollektivt samarbejde, skift fra central styring til decentral styring, og måske vil teknologiske løsninger være vejen til mere frihed for alle.

Så det ser ud til, at vi fra jul vil få lidt mere luft i vores liv og mulighed for at kunne trække vejret lidt lettere. Tingene sker jo ikke over nat, men jeg tænker, at vi alle vil kunne mærke en forandring med både vintersolhverv og Saturns og Jupiters transit til Vandbæreren den 21. december i år.

Med dette vil jeg læne mig tilbage i mit indre stormvejr og glæde mig over, at der trods alt er udsigt til et markant skifte om et par måneder, når vi skal fejre vintersolhverv lige inden jul.