Min progressive Ascendant er netop trådt ind i Vædderen efter adskillige år i Fisken.
Det betyder, at jeg kommer fra en tilbagetræknings- og meditativ energi til en energi, der træder frem og tager lederskab. Det er den spirituelle kriger, der vågner nu.

Og stort set samtidig skiftede min progressive MC til Stenbukken efter adskillige år i Skytten.
Det betyder, at jeg skifter “status”, så at sige. Jeg skifter fra at være hende på Quest efter at finde svar på de store spørgsmål i livet til at få fat i mine ambitioner og sætte snuden i sporet og helt bevidst begynde at arbejde mod nye mål i mit liv. Det er hende, der stiller sig til tjeneste, der vågner nu.

Begge energier er både konkrete og handlekraftige. Det er kardinale energier. Og det er energier, jeg genkender på et dybt, dybt plan inde i mig selv.

Progressioner er planeternes bevægelse fra vi bliver født og handler om de udviklingsmuligheder, der opstår for os igennem livet på deres vej i horoskopet.
Personligt er jeg født med stellium i Vædderen – Sol, Måne, Mars, Jupiter og Eris – så jeg kender Vædderens energier særdeles godt. Og det bliver sjovt at få en omgang mere i den karrusel med Vædderen som Ascendant, nu hvor jeg er voksen og har ryddet op i det meste af min bagage.

Stenbukken kender jeg fra tidligere liv. Jeg har min sydlige Måneknude der – i Vædderens hus – og Ceres, der er vores høstplanet. At have den sydlige Måneknude i Stenbukken betyder for mig, at det er den energi, jeg søger tilbage til, når jeg bliver presset i livet. Og det bliver spændende at tage en omgang i den karrusel også, nu hvor jeg har fået styr på mig selv og mine prioriteter.

Og hvad så?
Det har jeg tænkt nogle gange, imens de her skift var i gang.
Jeg ved det ikke. Men nu hvor der er gået noget tid, og skiftene er sket, så begynder feltet at åbne sig på vid gab.

Hvad vil det sige at være “spirituel kriger” – hvad vil energien udtrykke igennem mig?
Hvad vil det sige at “stille sig til tjeneste” – hvad vil energien udtrykke igennem mig?

Umiddelbart åbner mit karriere- og arbejdsfelt sig.
Jeg er færdig i mit nuværende lønjob 30. juni i år, og hvad der så skal ske, det ved jeg ikke. Men jeg kan mærke, at jeg på ingen måde er færdig med at have et job og arbejde. Jeg kan også mærke, at det er vigtigt, at jeg arbejder med det, der står mit hjerte nærmest. Og så kan jeg mærke, at jeg vil stå til tjeneste for verdensfreden.

Det hele handler selvfølgelig om personlig udvikling, om at empower forældre og par og hjælpe voksne med at være og agere som sådan. Og der er to steder, jeg kan kigge hen – på min egen butik og et lønjob. Og jeg må indrømme, at det nu i mange år har bekommet mig vel at lave begge dele samtidig. Så det vil jeg selvfølgelig også gerne fortsætte med. Mit drømme-lønjob er at blive vejleder/terapeut på en skole, hvor min dør dagligt står åben for lærere, elever og forældre. Det ville jeg virkelig elske. Nu må vi se…

Jeg er stor fan af at bruge astrologien i min sessioner. Og så sent som i dag havde jeg en klient, hvor jeg kunne mærke, at hendes horoskop kunne give os nogle svar på nogle dynamikker, som hun selv stillede spørgsmålstegn ved. Og det er præcis det, jeg elsker ved astrologien. Den kan støtte os på vores rejse og måske endda fortælle os noget om, hvad der vil være spild af tid at forsøge at ændre på. Personligt har jeg de seneste dage mærket, hvordan Fiskens tilbagelænede, meditative energi ikke mere kan hjælpe mig, når jeg bliver presset. Nu skal der handling til og bevægelse i helt konkret forstand. Hvis jeg fortsætter med at bruge meditation, vil jeg blot opnå energetisk stagnation. Og det er ret vildt at få øje på. Men det fortæller også noget om min trang til at træne igen. Hvilket jeg også er lidt blown away over.

Hvis du kunne tænke dig at lære at bruge astrologien som et værktøj til selvudvikling, så kan jeg anbefale dig at tilmelde dig mit Astrologisk Grundkursus 2021-2022. Der er plads til 3 personer. Det varer 11 måneder, og jeg garanterer dig, at du er et nyt menneske, når vi er færdige. Du kan læse om det her.

Ses vi?