Kender du Loven om Tiltrækning?
Jeg blev introduceret for begrebet omkring 2010, og blev hurtigt ret nysgerrig. Indgangen var for mig muligheden for at kunne manifestere lige præcis det liv, som jeg drømte om, hvis bare jeg sendte lidt opmærksomhed efter positive vibrationer… og det lyder da meget let, ikk’? Det var det ikke! Det skulle vise sig, at det her med vibrationer var en noget indviklet størrelse. Og i øvrigt også det her med at være positiv og få, hvad man ville.

Dengang drømte jeg om at blive rig – penge, hus, rejser, smykker og hvad jeg ellers kunne drømme om i det fysiske. Men der skete jo ikke en skid, for nu at sige det mildt, så jeg måtte et spadestik dybere. Så jeg lærte at identificere følelserne, som jeg ville have til stede. Og her begyndte der faktisk at ske noget. At identificere følelserne og begynde at skabe ud fra dem, gjorde det hele meget lettere. Og det var så startskuddet til at blive ekspert i projektionsarbejde – at identificere mine skygger og tage dem hjem.

Mange år senere skulle det vise sig, at jeg slet ikke behøvede millionerne for at være glad, rolig, taknemmelig etc. Og selvom det sikkert ikke er raketvidenskab, så har det alligevel været lidt en øjenåbner for mig at opdage, hvordan jeg har brugt drømmen om penge som katalysator for at skabe det ret fede liv, som jeg lever i dag – uden millionerne, vel at mærke.

Det begreb, som jeg har tumlet allermest med gennem mit liv, har netop været penge. Og jeg har virkelig, virkelig, virkelig haft svært ved at knække pengekoden, så at sige, i mit eget liv. Jeg ved en masse fra hovedet, men der er stor forskel på at vide og så forstå, og fra at forstå til at kunne agere. Men så mødte jeg astrologien. Og det skulle vise sig, at jeg kunne hente nøglen i mit horoskop. Så nu er koden knækket! Og det er jeg evigt taknemmelig for.

Da jeg begyndte at fatte interesse for astrologien, var jeg i første omgang nysgerrig på, om mit horoskop kunne fortælle mig noget om min fremtid – og jo i særdeleshed hvordan jeg kunne manifestere alle de her penge. Men ret hurtigt blev det uinteressant for mig, for jeg måtte erfare, at selvom et horoskop kan fortælle rigtig meget om muligheder og lette og svære perioder i vores liv, så kan det ikke fortælle noget om de valg, som vi foretager i livet. Og vores valg i livet kan enten forsinke eller speede vores processer op.

Til gengæld fandt jeg hurtigt ud af, at vores horoskoper kan fortælle rigtig meget om, hvorfor vi evt. foretager valg, der forsinker processerne. Og hvorfor vores valg i nogle perioder bringer gode resultater, og i andre perioder bringer de ikke en dyt! Horoskopet fortæller også en masse om, hvad vi er kommet ind i livet med. Og en masse om de dynamikker, der er på spil inde i os, når vi agerer i verden. Og dét blev ret hurtigt spændende for mig. Men det allermest spændende var, da jeg i mit horoskop kunne læse, hvorfor penge var sådan et stort issue for mig. Det var virkelig en befrielse for mig. For samtidig kunne jeg læse, hvad jeg helt konkret skulle gøre ved det for at komme videre. Så det har jeg gjort, og gør stadig!

For mig er astrologi derfor blevet et vigtigt værktøj til selvudvikling, og derfor er jeg også begyndt at undervise i det. Undervisningen favner både læring om astrologiens grundelementer, og samtidig igangsættes processer i den enkelte, der sender dem på en spændende rejse ind i dem selv og ind i deres liv.

Jeg starter et nyt hold til august, og hvis du har lyst, er der stadig plads.
Du kan læse om det her.