Jeg leger med arketypen “Voksen”.
For ikke så længe siden kom jeg i kontakt med min indre 10-årige pige. Hun var eddermame sur!
Hun var sur på alle de der voksne, der jo slet ikke kan finde ud af at være voksne.

Det gav mig en dyb indsigt i, hvorfor jeg som barn og ung havde vældig travlt med at blive voksen.
Og dagen efter landede indsigten om, at det jo er dét, jeg lærer min klienter – at være den voksne udgave af sig selv, som de ønsker at se og være i verden. Og det gav mig så yderligere en forståelse af, hvorfor jeg har så meget modstand på at arbejde med børn, og hvorfor min kæphest først og fremmest er forældrenes ve og vel.

Det fedeste trip ever
Siden har jeg oplevet en ret vild alignment med mit purpose, og hvordan jeg ønsker at forme mit liv og min forretning. Og ikke mindst har jeg alignet mig 100% med selv at være den voksne, jeg ønsker at se og være i verden – nemlig en voksen der kan håndtere kriser voksent, en voksen der er fleksibel, men som også kan stå fast både i stormvejr og uenigheder. En voksen der ved, at vi alle har forskelligt ophav og livsrejser, og at vi ikke kan redde andre. Og frem for alt en voksen, der altid er i tillid og kan bruge den tillid som en ressource, uanset hvad der måtte ske.

Og hvis jeg skal være helt ærlig, så er den alignment det fedeste trip ever!

De små forandringer
Jeg lægger også mærke til andre “småting”, der er sket i den alignment.
For det første gider jeg ikke rigtig noget bullshit. Og jeg virkelig uinteresseret i, hvad folk mener om mig.
Til gengæld er jeg vældig interesseret i, hvad din mening gør ved dig – hvad den får dig til at føle, og hvad den lærer dig om dig selv.
Og så kan jeg bare mærke helt ind i min inderste kerne, at alt er virkelig godt, og at livet er en oplevelsesrejse, som vi kan vælge at rejse i tillid eller modstand. Valget er vores.

Hvorfor er arketypen Voksen interessant?
Når vi har det godt, og vores liv kører på skinner, så er det ikke svært at være voksen og være den udgave af os selv, som vi ønsker at se og være i verden. Men når kriserne opstår, eller vi er uenige med andre mennesker, så står voksenheden sin prøve, og det er her, at vi kan se, om vi formår at være den, eller om gamle mønstre, gamle overbevisninger eller indre børn overtager styringen.

Vores verden er i rivende udvikling, og vi står alle over for mange og ofte ret svære valg i livet hele tiden, og det kan let skabe overophedning af vores nervesystem, og i den overophedning kan vi let miste grebet. Og hvad gør vi så?

Det er her, den voksne arketype bliver interessant.
Lever du den?
Har du overhovedet bevidst besluttet, hvilken voksen du vil være lige nu?
Har du styr på dine værdier?
Styrer du dit liv, eller styrer dit liv dig?

Der dukker mange interessante spørgsmål op, når vi begynder at arbejde med arketypen Voksen.
Vi behøver ikke at kende alle svarene, men vi behøver at arbejde på at blive bevidste om, hvem vi er, og hvad vi vil, for ellers bliver det svært at lære vores børn og unge at blive de bedste udgaver af sig selv.

Værktøjerne
Personligt bruger jeg mange forskellige værktøjer til mine processer.
Jeg møder mig selv 1-2 gange dagligt ved at skrive tanker og følelser i min procesbog.
Jeg kontemplerer jævnligt over forskellige temaer, der dukker op.
Jeg taler med familie, venner og veninder om alt muligt.
Jeg opsøger behandlere, når jeg har brug for det.
Og så bruger jeg astrologien.

Jeg elsker at lære fra mig, så nogle af værktøjerne har jeg i min butik:
Mødet med dig selv gennem samtale – 1:1 Session
Mødet med dig selv gennem astrologien – Karakterlæsning
Astrologien som selvudviklingsværktøj – Astrologisk Grundkursus 2021-2022

Klik ind og læs om det hele, hvis du har lyst til at blive klogere på dig selv og dine mønstre.

I kærlighed
Lorena