Energi og handling
Som lovet skriver jeg videre på bloggen om nogle af de parametre, der er i spil på sjælsniveau, når vi skal manifestere ting i vores liv. Husk, at det hele drejer sig om energi og handling. Det er den energi, du vibrerer med og sender ud sammen med handlingen, der bliver afgørende for de ting, du manifesterer.

Så hvis du eksempelvis gerne vil have lønforhøjelse og går ind til chefen med intentionen i dit hoved om lønforhøjelse, men nede i kroppen forventer du ikke at blive hørt, så er det den energi, du sender fra kroppen, der bliver afgørende for resultatet af mødet. Det er ikke vores tanker, der vibrerer og sender energi, det er vores krop og følelser, der sender energi.

Indre (alene)/Ydre (med andre)
Det første parameter, jeg gerne vil tale om i dag, handler om, hvorvidt vi trives og manifesterer bedst i vores eget selskab eller i selskab med andre.

Vi hører rigtig meget om, at vi skal huske alenetid, og at vi skal lære at lade os selv op. Og selvfølgelig skal der altid være en god balance. Men hvem definerer balancen? For nogen er det balance at bruge en time for sig selv om dagen og resten af tiden i selskab med andre. For andre er balance at bruge 8 timer for sig selv om dagen og ganske få timer i selskab med andre. Så præcis som med alt andet, er det her en subjektiv størrelse, som kun vi selv kan mærke ind i.

Nogen mennesker kan nemt få snydt sig selv i det her parameter.
Eksempelvis har jeg en kunde, der elsker at være i sit eget selskab og ikke føler, at hun behøver at omgive sig ret meget med andre. Men hendes blueprint viser faktisk, at hun manifesterer og højner sin vibration bedst, hvis hun sørger for at være i relation med andre en ret stor del af tiden. Så det er hun nu gået i gang med at eksperimentere med.

På den personlige bane har jeg altid troet, at jeg manifesterede bedst og hentede mest energi ude blandt mennesker. Men mit blueprint viser, at jeg næsten skal fordele min tid fifty-fifty og endda sørge for mest alenetid. Og når jeg kigger tilbage på, hvordan jeg har manifesteret det liv, jeg har nu, så har en stor del af det været, at jeg netop har brugt en masse tid alene i stedet for altid at være i selskab med andre.

Undersøg selv, hvad der er på spil hos dig.
Gemmer du dig i dit eget selskab og burde være mere ude blandt andre?
Gemmer du dig blandt andre og burde være mere i dit eget selskab?
Eller har du formået at finde lige præcis din egen balance i fordelingen af din tid?

Vedholdende/Varierende
Det næste parameter handler om, hvorvidt vi skal gøre en eller to ting mange gange (vedholdende). Eller om vi skal gøre mange ting på en gang få gange (varierende).

Det her parameter overraskede mig en del, for jeg er sådan en, der elsker at have mange bolde i luften. Og hvis du har fulgt mig over en længere periode, vil du også vide, at jeg har eksperimenteret med en masse forskellige ting i min forretning. Ud over mine 1:1 sessioner (der har været vedholdende!), har jeg søsat en masse andet forskelligt. Noget er lukket ned igen efter en periode, og andet er fortsat i længere tid. Alt det, jeg har givet vedholdende energi, er det, jeg reelt lever af i min forretning i dag. For det er lige præcis det, mit blueprint viser – at jeg er sådan en, der skal gøre få ting mange gange for at manifestere det, jeg gerne vil have.

Andre skal faktisk netop sørge for at have mange bolde i luften for at kunne manifestere. Og hvis man ikke er bevidst om mekanismen, kan man godt få den tanke, at man laver “instant manifestation”, når man så “pludselig” får det, man gerne vil have. Men i virkeligheden er det dråben, der får bægeret til at flyde over, så at sige.

I begge ender af parameteret finder vi en masse mennesker, der stopper eller giver op, lige før de kommer i mål. Og det er jo lidt ærgerligt, hvis man “bare” kunne have denne her opmærksomhed med sig.

Egne undersøgelser
I alt dette her med manifestationer og energier, er det også vigtigt at understrege, at energien ikke kun behøver dreje sig om den enkelte specifikke ting, du ønsker at manifestere. Kunsten er faktisk at kunne skabe energien flere steder i vores liv på samme tid. Jeg fortæller mere om den del i den sidste blog om manifestationer, for den handler om vores energibarometer, og hvordan vi kan bruge det aktivt sammen med vores blueprint.

Men indtil videre kan du selv gå og undersøge, hvordan du manifesterer. Du kan kigge tilbage på nogle større manifestationer i dit liv og undersøge omstændighederne, da du manifesterede:
Hvordan havde du det?
Var du altid i selskab med en masse mennesker, eller var du på retraet alene?
Havde du mange bolde i luften hele tiden, eller havde du meget fokus på få ting?