Velkommen tilbage
Så er jeg tilbage efter ferien. Jeg håber, du har haft en skøn ferie – det har jeg.
Som jeg har lovet, kommer der to blogs mere vedr. parametre, man kan kigge på, når man skal træne manifestation. Jeg har tidligere fortalt om nedenstående parametre i mine to tidligere blogs:

Lighed/Kontrast – spejler du dig bedst i noget genkendeligt, eller noget du ikke kender.
Proces/Resultat – er det processen eller resultatet, der er vigtigst for dig.
Indre (alene)/Ydre (i selskab med andre) – manifesterer du bedst alene, eller skal du helst inspireres i selskab med andre.
Vedholdende/Varierende – skal du lave den samme handling vedholdende eller skal du lave flere handlinger.

Genopfinde/Opfinde
Det næste parameter handler om, hvorvidt man genopfinder eller opfinder, det man gerne vil have eller lave.

Hvis man er sådan en, der genopfinder, så kigger man, hvad der allerede er ude i verden og samler dele fra alt det, man synes er interessant og ender med at sætte det sammen til noget nyt, som man gerne vil have eller lave.
Et eksempel kunne være, at man har brug for et værktøj til reparation af noget, hvor man i dag er nødt til at bruge 2 eller 3 stykker værktøj på skift, for at kunne lave reparationen. Man finder så en måde at sætte de 3 værktøjer sammen på, så det bliver et i stedet.

Hvis man er sådan en, der opfinder, ja så er man sådan en der opfinder.
Man kan spørge sig selv, hvor meget nyt man reelt kan opfinde, og om der ikke ofte vil være dele fra noget allerede eksisterende. Og det er her, man som “opfinder” skal passe på med ikke at forkaste alle sine ideer og tanker, blot fordi tingene ikke bliver originale nok. For som “opfinder” vil man nemlig gerne være eller skabe noget meget unikt og originalt. Men hvis jeg eksempelvis gerne vil undervise i noget af alt det, jeg kan, så kommer jeg hurtigt til kort, hvis det skal være fuldstændig nyopfundet – gruppeundervisning findes allerede, terapi og psykologiske temaer findes allerede, spiritualitet findes allerede. Så her ville det måske være givtigt at få øje på unikheden og originaliteten i, at det bliver på min måde og med min visdom.

Indre impuls/Ydre impuls
Det næste parameter handler om, hvorvidt vi bliver inspireret til et energi-/vibrationsskift af en indre impuls, eller som reaktion på noget, man mener skal forandres.

Den indre impulsstyring handler om, at man kan mærke en indre utilfredshed nage. Denne utilfredshed kan sagtens opstå, selvom alt på det ydre ser ud til at fungere fint. Impulsen fortæller, at man er færdig med den pågældende energi/vibration, og at det er tid til et skifte og ændre retning.

Den ydre impulsstyring handler mere om, at noget trænger til at blive justeret eller gjort bedre – enten i den ydre verden eller inde i sig selv. Det vil således stadig kunne være en indre impuls, der melder om behovet for ændring, men man vil søge inspiration i sit ydre til at ændre energi/vibration.

Invitation
Også denne gang vil jeg gerne invitere dig til at lege lidt med alle de her parametre. Vælg evt. de to ud af alle seks parametre, du synes, er nemmest at forstå og håndtere, og begynd at lege med, hvad du tror, du er for en type. Hvor meget hælder du til den ene eller anden side, og hvad betyder det for dig, når du skal manifestere forskellige ting i dit liv. Husk, at det hele handler om energi, og at det gerne må være både let og sjovt at manifestere og skabe vores livsoplevelser.