Living Your Truth

Hvad er “Living Your Truth”?
Det er en læsning af dine unikke talenter og egenskaber på sjælsniveau, der fortæller, hvad der skal til for at transformere dig selv eller andet i dit liv. Jeg finder simpelthen ud af, hvordan du helt nøjagtigt er sammensat, så du kan slippe alle “burde” og “skulle” i dit liv.

Nogle gange går vi rundt og prøver at tillære os talenter og egenskaber, vi faktisk slet ikke skal bruge til noget. Så i virkeligheden spilder vi en masse tid på at “burde” eller “skulle” være på en bestemt måde, bare fordi det virker for andre. Det bliver tydeligt for dig, hvad du skal slippe, og hvad du skal gøre meget mere af i dit liv, når du har fået en læsning.

Jeg laver også en horoskopisk læsning af din unikke “sammensætning” som menneske i det her liv. Og bagefter får vi det hele til at hænge sammen.

Elementerne i læsningen er:

  • Din sjæls oprindelse, så vi har styr på de elementer, der skaber synkronicitet i dit liv.
  • Dit fødselshoroskop, så vi ved, hvordan du har valgt at træde ind i det her liv – samlet giver det din fysiske sammensætning/karakter.
  • Hvor i dit liv bliver du lige nu boostet, og hvor bliver du manet til tålmodighed og solidt grundarbejde.

Hvad kan det bruges til?
Læsningerne kan bruges, hvis du har svært ved at finde retning eller helt nøjagtigt få styr på, hvilke talenter du skal have i spil for at skabe lige præcis det liv, du drømmer om. Sammen taler vi om, hvordan du får dem i spil i dit liv, og hvad du skal gøre for at være i samklang med din sjæl i øvrigt.

Faktisk oplever jeg tit, at mine kunder har taget forskellige spirituelle uddannelser, eller de har gået til clairvoyante, healere, håndlæsere etc., hvor de har lært en masse om sig selv, men ikke er lykkedes med at få læringen rigtigt i spil i deres liv. Jeg inddrager så det hele i læsningen, så de kan få det i spil, for jeg sørger altid for, at man får noget konkret, brugbart med sig. Noget der er lige til at omsætte i hverdagen og bruge med det samme. Og hvad kunne være bedre end værktøjer eller informationer, du allerede ligger inde med og gerne vil have i spil i dit liv?

Er det for alle?
Ja, alle kan bestille en læsning og få indsigt i, hvad deres unikke talenter er, og hvordan de kan bruges. Selve 1:1 sessionen, hvor jeg giver dig din læsning, varer ca. 2-3 timer, og hele pakken svarer til en dags personlig workshop.

Hvad siger kunderne?
Tilbagemeldingerne handler altid om ro, klarhed og total accept af at være den, man er!
Og at værktøjerne er brugbare og nemme at få i spil i hverdagen!

Når man ender i ro, klarhed og accept og samtidig er blevet grundigt undervist i, hvordan man skal gebærde sig i det her liv for at manifestere sine drømme, så er det næsten givet, at man flytter sig max efter sådan en session.

Pris – klik her