1:1 Sparringspartner

Mine kunder kommer primært til mig, når de skal opgradere deres liv. Det kan være store eller små opgraderinger. Pointen er, at hver gang vi opgraderer os selv eller vores liv, så kommer der ting op, der skal kigges på, før vi kan lande helt i vores nye jeg eller nye liv. Det er altid ting, der er ude af alignment med det sted, som vi gerne vil hen. Og vi kan i realiteten ikke kommer derhen, før vi er helt i alignment med det nye – eller sagt med andre ord, at alle dele af os er i kongruens med det nye, som vi gerne vil manifestere.

Det er altid individuelt, hvad vi drømmer om i vores liv.
Jeg har både kunder, som har opbygget millionforretninger, har mødt deres soulmate, har fået børn trods umulige omstændigheder, har healet spiseforstyrrelser, har arbejdet sig ud af diagnoser, skabt harmoniske familieforhold og meget, meget andet.

Fælles for alle mine kunder er og har været, at de altid ønsker at ændre deres liv til noget andet og bedre for dem selv. Og det kræver, at man investerer tid og arbejde i sig selv – ellers sker det simpelthen ikke. Og det er her, at jeg kommer ind i billedet som tovholder for processen.

Du hyrer mig i 6 måneder.
Vi hooker op 1,5 – 2 timer en gang om måneden eller
Vi hooker op 1,5 – 2 timer to gange om måneden.

Pris – klik her