Astrologisk Karakterlæsning

Hvad er en Astrologisk Karakterlæsning?
Når vi inkarnerer i livet står sol, måne og de forskellige planeter på bestemte måder i vores horoskop. Og hver af de enkelte planeter har indflydelse på vores karakter på forskellig vis. Ved at læse planeternes placering i dit horoskop, kan man se, hvordan du karaktermæssigt – eller psykologisk – har valgt at være til stede i det her liv.

Er det for alle?
Ja, alle kan have glæde af at kende deres fulde karakter og dermed få indsigt i deres styrker og udfordringer i det her liv.

For de voksne er det for en bedre selvforståelse.
Og for børnene kan det hjælpe forældre til bedre at forstå deres børn og dermed kunne hjælpe dem bedst muligt på vej i livet ved at kende deres styrker og svagheder.

Disclaimer
Og blot for god ordens skyld, skal du vide, at jeg ikke gider at lege sandhedssiger, så hvis du leder efter forudsigelser om dig selv og dit liv i dit horoskop, så skal du ikke vælge mig.

Alle mine sessioner – også de astrologiske – foregår i dialog. Når vi lægger et horoskop, er der rigtig mange ting, der kan siges. Men vores horoskoper fortæller aldrig noget om vores valg. De fortæller om vores muligheder. Og så fortæller de noget om de dynamikker, der kan være til stede inde i os, når vi skal foretage valg i livet eller udtrykke os.

Så når man kommer til mig for at få et horoskop, er dialogen vigtig. Dialogen skaber fokus og får os på sporet af, hvad der skal læses ind i, så du kan få dine næste skridt eller den forløsning, du har brug for nu og her.

Hvordan foregår det?
Når du bestiller din læsning, sender du mig følgende informationer:
Dit navn, fødselsdato, fødselsår, fødeby, og fødselstidspunkt.

Vi aftaler derefter et tidspunkt, hvor vi mødes på Skype eller i min praksis i Dragør.
Sessionen varer ca. 1 time.

Pris – klik her