Astrologisk Udviklingslæsning

Hvad er en Astrologisk Udviklingslæsning?
Når vi kommer til verden står planeterne på en bestemt måde og giver os indikationer af, hvilken personlighed vi har, og hvor vi har udviklingspotentiale.

Efterhånden som årene går, og vi får erfaring i livet, ændrer dette udviklingspotentiale sig.
Hvis du kender dit fødselshoroskop, men du ikke rigtig synes, at det resonerer med den, du er i dag, så er du måske nået til et sted i livet, hvor det ville være interessant at kigge på de næste udviklingsmuligheder, der er til dig. Og det er sådan en læsning, der er tale om her.

Er det for alle?
Nej – denne læsning henvender sig til dig, der er 28+
Læsningen handler lige præcis om, hvorvidt du har taget læringerne i den første del af dit liv, og om du så er klar til næste del. Og det kræver, at der er levet noget liv, så at sige.

Disclaimer
Og blot lige for god ordens skyld, skal du vide, at jeg ikke gider at lege sandhedssiger, så hvis du leder efter forudsigelser om dig og dit liv i dit horoskop, så skal du ikke vælge mig.

Alle mine sessioner – også de astrologiske – foregår i dialog. Når vi lægger et horoskop, er der rigtig mange ting, der kan siges. Men vores horoskoper fortæller aldrig noget om vores valg. De fortæller om vores muligheder. Og så fortæller de noget om de dynamikker, der kan være til stede inde i os, når vi skal foretage valg i livet eller udtrykke os.

Så når man kommer til mig for at få et horoskop, er dialogen vigtig. Dialogen skaber fokus og får os på sporet af, hvad der skal læses ind i, så du kan få dine næste skridt eller den forløsning, du har brug for nu og her.

Hvordan foregår det?
Når du bestiller din læsning, sender du mig følgende informationer:
Dit navn, fødselsdato, fødselsår, fødeby, og fødselstidspunkt.

Vi aftaler derefter et tidspunkt, hvor vi mødes på Skype eller i min praksis i Dragør.
Sessionen varer ca. 1 time.

Pris – klik her