Living Your Truth

Jeg er uddannet oplevelsesorienteret psykoterapeut, spirituel mentor og udviklingsastrolog – og helt lavpraktisk arbejder jeg som familiebehandler og psykoterapeutisk spirituel mentor og udviklingsastrolog.

Min dybe passion i dette liv er at udforske, hvad det vil sige at være menneske, og hvordan vi gennem selvudvikling kan skabe et liv, hvor vi lever i harmoni med os selv og andre.

Jeg elsker at udforske livet som menneske og finde nye spændende lag at arbejde med både i mig selv og i de mennesker, som jeg omgiver mig med. I min optik er det hele energi, og det sjove er at lege med, hvad vi kan manifestere med vores energi, og hvordan vi gør det.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Lorena Plæhn.
Jeg er oplevelsesorienteret psykoterapeut, spirituel mentor, udviklingsastrolog og familiebehandler
Jeg er mig, hustru, mor, ekstra-mor, datter, søster, veninde, kollega m.m.

Mig og min forretning

Jeg har egen praksis og arbejder ved siden af som familiebehandler, og så blogger jeg engang imellem og hygger mig med opslag på de sociale medier, når jeg har noget på hjerte.

Mit liv før

Før mit nuværende virke arbejdede jeg bl.a. som bogholder, chefsekretær, direktionssekretær, projektleder, administrationschef og med selvstændig bogholder-/administrationsvirksomhed.