1:1 Session

Som kommunikationsekspert hjælper jeg mine kunder med at transformere deres liv, så de kan leve deres egen sandhed.

Det er altid forskelligt og helt individuelt, hvad kunderne har brug for, og vi arbejder altid ud fra den enkeltes behov, nuværende situation og sandhed.

Helt konkret arbejder jeg med at rydde op i gamle overbevisninger og mønstre, der måtte spærre for din vej mod dine drømme. Og jeg lærer dig at arbejde fra dit potentiale i stedet for dine begrænsninger. Så du får altid værktøjer med hjem, så du kan arbejde på egen hånd og selv gå vejen.

Sessionen/sessionerne
Mine kunder kommer, når de har brug for næste skridt. I perioder kan det være en gang om måneden. Og i andre perioder ser jeg dem ikke i et halvt eller helt år.

Nye kunder kan godt have brug for, at vi lige får arbejdet os i gang og får hjælp til at blive holdt på sporet, så den første måned kommer de måske en gang om ugen. Men derefter kommer de så også kun ca. en gang om måneden, indtil de synes, det er tid til en proces-pause.

Det hele foregår ved samtaler i mit lokale på Tømmerupvej eller på Skype. Vi kigger sammen på dit liv, rydder op, og så sørger vi for at finde værktøjer, der kan få dig videre.

Varighed
En session varer 1 time og varer sessionen længere afregnes pr. efterfølgende halve time.

Pris – klik her