1:1 Session

Føles livet svært at håndtere?
Føler du dig låst fast uden at vide, hvordan du skal komme videre?
Føler du dig stresset eller depressiv?
Eller har du “bare” brug for, at dit liv skal tage en ny drejning?

Når livet i længere tid føles svært at håndtere, kan det være godt at have nogen at tale med. Venner og veninder er altid et godt valg. Men nogen gange har vi også brug for, at der bliver perspektiveret på andre måder end de kendte, og derfor kan det være en god ide, at vennerne og veninderne bliver suppleret af kræfter udefra. Og det kunne eksempelvis være sådan en som mig.

Jeg skal nok skabe et trygt rum, hvor vi sammen får de svære ting op til overfladen og får kastet lys på mørket. Og jeg skal nok også passe på dig hele vejen igennem. Men du skal være klar til at tage ansvar og tage dine projektioner hjem, hvis du vælger mig som sparringspartner på din rejse.

Det, der ligger mig mest på sinde, er dit sande udtryk. Og jeg kan være ret strid, når jeg fisker efter det. Jeg kan også være blid. Men min indre provokatør og sandhedssøger er altid med os. Og så kan jeg godt lide at lære fra mig. Det handler nemlig ikke kun om at heale alt muligt. I min optik handler det også om at forstå og lære samtidig.

Så hvis du virkelig gerne vil finde dig selv og lære noget om menneskelige dynamikker samtidig, så kan du trygt vælg mig som et skridt på vejen “hjem” i din egen sandhed.

Hvor og hvordan
Nogle gange skal der blot 1 eller 2 sessioner til.
Andre gange skal der nogle forløb til for at komme til bunds og få styr på mønstre og overbevisninger.

Sessionerne foregår i min praksis i Dragør eller på skype.
Og en session varer 1 time, og varer den længere afregnes pr. påbegyndt halve time.

Pris – klik her